HOTEL RESTAURANT SPA MAS SES VINYES , BEGUR

Crta GIP 6531.Palafrugell a Begur km 1,2 per Esclanya

Tel: +34 972 30 15 70

Email: [email protected]

web: www.massesvinyes.com

SI DESITGEN MÉS INFORMACIÓ SOBRE EL NOSTRE HOTEL NO DUBTIN EN POSAR-SE EN CONTACTE AMB NOSALTRES.

Poden contactar o fer reserves al telèfon (34) 972 30 15 70 o enviant un correu electrònic a [email protected] Durant els períodes de vacances i d’obertura de caps de setmana els respondrem tant aviat com ens sigui possible. Sempre poden consultar disponibilitat i fer reserves les 24h del dia, qualsevol dia de l’any al nostre apartat de reserves on line.

COM ARRIBAR UTILITZANT GPS?

Poden indicar les coordenades següents: 03º 11′ 02″ E 41º 55′ 30″ N

COM ARRIBAR SENSE GPS DES DE BARCELONA?

Un cop a l’autopista A7, agafar la sortida 9A (Lloret de Mar/Sant Feliu/Palamós). Seguir l’autovia fins arribar al poble de Palafrugell, un cop allà seguir la circumval·lació del poble direcció Esclanyà-Begur. Un cop hagin sortit del poble de Palafrugell, a mà esquerra han de deixar el poble d’Esclanyà (no s’hi ha d’entrar), i just el segon trencant a mà dreta trobaran l’entrada a l’Hotel.

COM ARRIBAR SENSE GPS DES DE FIGUERES/FRANÇA?

Un cop a l’autopista A7, agafar la sortida 6 (Girona Nord). Seguir direcció Palamós, passaran per els pobles de Celrà, Bordills i Flaçà. Arribaran a La Bisbal d’Empordà i un cop deixin el poble, hauran de seguir direcció Begur. Un cop arribin a Begur, prendre direcció Esclanyà, abans d’arribar a aquest poble, a mà esquerra trobaran la desviació de l’Hotel.