Les teves celebracions a l'hotel mas ses vinyes

Mas Ses Vinyes vol oferir-li un entorn perfecte per celebrar una ocasió única amb unes instal·lacions que el captivaran per la perfecte harmonia de la Masia, de l’estil rústic i de les noves instal·lacions d’estil minimalista. Amb una cuina de temporada ben elaborada, el nostre Restaurant li ofereix una mostra dels productes típics del nostre país, sempre comptant amb la millor qualitat.

Els Oferim:

10 habitacions a la Masia d’estil tradicional amb bany complert i Terrassa
13 habitacions confort jardí al costat de la piscina ,llit de matrimoni o dos llits, bany complert, climatitzades, TV, wifi i terrassa.
2 habitacions nupcials, amb jacuzzi privat.
El Restaurant  de cuina mediterrània i empordanesa amb una capacitat màxima per a 80 persones.
Sala de celebracions amb terrassa i jardí, amb una capacitat màxima per a 80 persones.
Diferents espais exteriors, al jardí.
Aparcament gratuït amb capacitat per a 40 vehicles .

Celebracions en imatges

Vols Celebrar-ho amb nosaltres?

Contacta i busquem la millor opció


Usted consiente, a través de la marcación de la presente casilla, al tratamiento de sus datos con las finalidades descritas en la Política de Privacidad.

Usted declara, a través de la marcación de la presente casilla, bajo su propia responsabilidad, tener cumplidos los catorce años de edad, respondiendo de manera exclusiva y personal de la veracidad de dicha declaración y asumiendo, por ende, las posibles responsabilidades legales al respecto.

Usted consiente, a través de la marcación de la presente casilla, para la recepción de comunicaciones comerciales y de cortesía relacionadas con nuestra entidad a través del teléfono, correo postal ordinario, fax, correo electrónico o medios de comunicación electrónica equivalentes.